Bouwen op decennia ervaring

Sinds de jaren ’80 zorgt Tecson voor de juiste verbinding tussen technische professionals en opdrachtgevers in de industrie. Aanvankelijk voor offshore, tegenwoordig vooral voor onshore. We hebben een breed netwerk aan opdrachtgevers opgebouwd, bij wie onze professionals al tientallen jaren hun expertise inzetten. Bij elk project zorgen professionals van Tecson voor de juiste capaciteit. Daarbij kan het gaan om:

  • constructie: constructiemanagement, supervisie, werkvoorbereiding en commissioning
  • inspectie: QA/QC-management, QA/QC-coördinatie, plantinspectie en lasinspectie
  • project control: projectmanagement, project control, planning & cost control en document control
  • safety: safety management en safety supervisie

Aan welk project werk jij binnenkort mee? Bekijk snel onze nieuwste vacatures en opdrachten.

Onze nieuwste Industrie vacatures

Bekijk alle vacatures >
Tecson is een betrouwbare werkgever met veel ervaring en contacten in de industriebranche. Het proces is erg fijn verlopen waarbij er goed rekening is gehouden met mijn privesituatie. Verder is de communicatie altijd soepel verlopen met Tecson.
Pegah
Tecson zorgt voor gevarieerd werk en meerdere opdrachtgevers, ik mag iemand coachen om Planner te worden en daarnaast capaciteit leveren bij een Gemeente. Zo is er genoeg afwisseling en houdt het werk mij scherp.
Hans Aarts
Ik kwam via online research bij Tecson op gesprek terecht, waarbij ik een goed en positief gevoel bij het bedrijf kreeg. Van het een kwam tot het ander en kwam ik in dienst bij Tecson!
Danny Ribeiro
© 2024 Tecson | Gerealiseerd door ByYourSite | Concept en ontwerp door Buenaparte