Wat doen we

Het waarmaken van verwachtingen doen we door het verwezenlijken van de juiste match. Heeft uw organisatie behoefte aan extra capaciteit?
Tecson Rotterdam B.V. is de schakel tussen mens & organisatie & werk.
Dit doen we middels:

Detachering

We hebben op dit moment 45 mensen in dienst en werven nog steeds mensen voor onze opdrachtgevers om te worden ingezet op detacheringsbasis.

ZZP

Daarnaast beschikken we over een breed netwerk van zelfstandigen die op ZZP-basis op projecten worden ingezet.
We werken met goedgekeurde overeenkomsten volgens de regeling DBA en volgen de ontwikkeling in de politiek nauwgezet.

Overnametraject

We werven een kandidaat (m/v) die in eerste instantie flexibel wordt ingezet, hierdoor heeft u als opdrachtgever de tijd voor een afgewogen beslissing en mee te bewegen met de ontwikkelingen binnen uw organisatie voordat u een vast contract aangaat. Na een vooraf vastgesteld aantal gewerkte uren kan de kandidaat kosteloos in dienst worden genomen.

Werving & Selectie

Daarnaast werven we kandidaten voor onze opdrachtgevers die per direct in dienst kunnen treden. U betaalt dan een vooraf afgesproken bedrag voor onze dienstverlening.

Certificering

Vanuit onze historie is aandacht voor veiligheid een minimale vereiste. Onze mensen beschikken over alle vereiste papieren en volgen jaarlijks de benodigde trainingen. Tevens worden onze processen jaarlijks getoetst en gecertificeerd.

We beschikken vanzelfsprekend over de certificaten VRO (NEN 4400-1), VCU (2011-05), beschikken over een G-rekening en alle benodigde verklaringen van de belastingdienst.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten