JEZELF ONTWIKKELEN
IN VERBINDING MET ANDEREN

Krijg jij energie van werken in de energiesector? Dan kun je via Tecson aan de slag. Bij ons krijg je de keuze uit detachering of werving en selectie, én de uitdaging van wisselende projecten bij aansprekende opdrachtgevers. Geef je carrière een kickstart door snel kennis en ervaring op te bouwen, groei door tot projectleider en werk mee aan de meest uitdagende energievraagstukken. Bij Tecson kan het.

Werken bij Tecson betekent actief bouwen aan je carrière. Je krijgt de ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dit doe je niet alleen, maar in verbinding met anderen; tijdens interessante projecten bij passende opdrachtgevers, door onderling contact met je collega’s en met de juiste ondersteuning van ons. Want het beste resultaat krijg je samen, daar geloven wij in.

BIJ TECSON KUN JE AAN DE SLAG IN DEZE BRANCHES

Onze kernwaarden

De kracht van kennis

Als technisch professional bij Tecson lever je met jouw kennis en energie een bijdrage aan energievraagstukken. Door de inzet van de juiste kennis en benodigde capaciteit helpen we onze opdrachtgevers om hun projecten tot een succes te maken. We zorgen telkens voor de juiste persoon met de juiste kennis op de juiste plek. Zo maken we onze kennis tot onze kracht.

Onze kennis delen

Onze kennis houden we scherp door deze te delen. Dat doen we met onze opdrachtgevers en onderling. We organiseren kennissessies met internen en externen, om inzichten uit te wisselen en van elkaar te leren. Ook zorgen we voor laagdrempelig contact tussen onze mensen, zodat we met elke vraag bij elkaar terecht kunnen en samen telkens een stap vooruit kunnen maken.

Onze nieuwste vacatures

Bekijk alle vacatures >
Tecson is een betrouwbare werkgever met veel ervaring en contacten in de industriebranche. Het proces is erg fijn verlopen waarbij er goed rekening is gehouden met mijn privesituatie. Verder is de communicatie altijd soepel verlopen met Tecson.
Pegah
Tecson zorgt voor gevarieerd werk en meerdere opdrachtgevers, ik mag iemand coachen om Planner te worden en daarnaast capaciteit leveren bij een Gemeente. Zo is er genoeg afwisseling en houdt het werk mij scherp.
Hans Aarts
Ik kwam via online research bij Tecson op gesprek terecht, waarbij ik een goed en positief gevoel bij het bedrijf kreeg. Van het een kwam tot het ander en kwam ik in dienst bij Tecson!
Danny Ribeiro
© 2024 Tecson | Gerealiseerd door ByYourSite | Concept en ontwerp door Buenaparte