Voor elk project
De juiste professional

Kun jij extra capaciteit gebruiken op een van jouw projecten? Of zoek je specifieke technische kennis, waarvoor je zelf de expert niet in huis hebt? Bij Tecson vind je dé professional, die jouw project in de industrie of nieuwe energie verder brengt. We kijken niet alleen naar de juiste kennis, maar ook naar de juiste persoon, zodat deze goed in jouw organisatie past en vanaf het begin energie oplevert.

IN DEZE SECTOREN LEVEREN ONZE PROFESSIONALS KENNIS EN ENERGIE

Interim & detacheren

KENNISPARTNER

Vanuit Tecson zijn we al 35 jaar werkzaam in de energiesector. Onze expertise zetten we in om jou goed te helpen. Dat doen we door met aandacht te luisteren en je behoefte juist in te schatten. Op die manier zorgen wij voor de kennis en capaciteit die jij nodig hebt. Zowel bij de voorbereiding als de uitvoering, bij projecten op het gebied van oude én nieuwe energie, zorgt Tecson voor de juiste persoon met de juiste kennis op het juiste moment.

INTERIM ADVIESBUREAU

Zoek je een engineer, werkvoorbereider of site manager voor tijdelijke inzet? Via Tecson heb jij de beschikking over tientallen technische professionals, elk met hun eigen kennis en ervaring. Er is altijd een die bij jouw vraag past. Naast onze eigen professionals hebben we een breed netwerk aan zzp’ers die je via ons op jouw project kunt inzetten. Elk van al deze professionals is voor minimaal een half jaar beschikbaar en zorgt ervoor dat jouw vraagstuk duurzaam wordt opgelost.

Deze bedrijven gingen je voor

Ballast.png
Boskalis.png
CIT-Blaton.png
Croonwolter.png
Dynniq.png
HSM.png
Hollandia.png
JP-van-Eesteren.png
MOB.png
Omexom.png
Petersburg.png
Soltegro.png
Spie.png
Total.png
Volker.png
Vopak.png
Waldner.png
ducor.png
engie.png
heijmans.png
hexion.png
mammoet.png
mercon.png
shell.png
sweco.png
tennet.png
Tecson is een betrouwbare werkgever met veel ervaring en contacten in de industriebranche. Het proces is erg fijn verlopen waarbij er goed rekening is gehouden met mijn privesituatie. Verder is de communicatie altijd soepel verlopen met Tecson.
Pegah
Tecson zorgt voor gevarieerd werk en meerdere opdrachtgevers, ik mag iemand coachen om Planner te worden en daarnaast capaciteit leveren bij een Gemeente. Zo is er genoeg afwisseling en houdt het werk mij scherp.
Hans Aarts
Ik kwam via online research bij Tecson op gesprek terecht, waarbij ik een goed en positief gevoel bij het bedrijf kreeg. Van het een kwam tot het ander en kwam ik in dienst bij Tecson!
Danny Ribeiro
© 2024 Tecson | Gerealiseerd door ByYourSite | Concept en ontwerp door Buenaparte