Bron van energie
voor al onze partners

Al sinds 1988 maakt Tecson werk van energie. Met onze professionals hebben wij een bijdrage geleverd aan tal van uiteenlopende projecten. En net als de energiesector blijft ook Tecson in beweging. Niet alleen van offshore naar onshore, en van oude energie naar nieuwe energie, maar ook door zelf onze bron van energie te vernieuwen. We hebben onze focus verschoven van detachering en werving en selectie, naar interim advies.

Constant blijft, wat je al 35 jaar van ons mag verwachten: oprechte aandacht voor de wensen van opdrachtgevers en professionals. Dat is het kloppende hart van onze dienstverlening. Zodat we nog meer professionals de hand mogen schudden als ze met pensioen gaan, en met nog meer klanten een relatie kunnen opbouwen zoals we dat met sommigen al vanaf de jaren ’80 hebben gedaan. Dit doen we op grond van onze kernwaarden.

Onze kernwaarden

RUIMTE

Om energie te geven heb je ruimte nodig. Om jezelf te zijn, je eigen kracht te benutten en jezelf volledig te ontplooien. Bij Tecson geven we die ruimte, aan iedereen. Dit doen we vanuit gelijkwaardigheid en met onverdeelde aandacht voor persoonlijke wensen.

VERBINDING

Wij staan voor verbinding, voor het juiste contact. Tussen kandidaten en opdrachtgevers en tussen onze mensen onderling. Wij maken de juiste klik en delen zo onze kracht. Met onze kennis en energie zorgen we voor ontwikkeling, op persoonlijk vlak en wat betreft energievraagstukken.

ONTWIKKELING

Wij willen vooruit. We zetten onze expertise in voor innovatieve energieprojecten. Bij elke uitdaging leven we ons helemaal in en dragen we bij door advies en uitvoering. Zo bouwen we voortdurend verder aan ons netwerk en houden we onze kennis scherp in een veranderende energiemarkt.

Onze mensen