Meewerken aan morgen

Door de energietransitie ontwikkelt de energiesector zich snel. We gaan van centrale opwek en distributie van oude energie, naar lokale opwek en herverdeling van nieuwe energie. Kennis vanuit de offshore en civiele techniek komen bij elkaar. Dat stelt andere eisen aan de sector, zoals aan het hoogspanningsnet. De professionals van Tecson leveren hieraan hun bijdrage, bijvoorbeeld als werkvoorbereider, site manager en engineer. Ze zetten hun kennis en energie in zowel bij opdrachtgevers, als bij adviseurs, aannemers en leveranciers. Zo bouwen onze professionals vandaag mee aan de wereld van morgen.

Op welke manier zet jij je expertise in? Bekijk snel onze nieuwste vacatures.

ONZE NIEUWSTE VACATURES IN DE NIEUWE ENERGIE

Bekijk alle vacatures >
Tecson is een betrouwbare werkgever met veel ervaring en contacten in de industriebranche. Het proces is erg fijn verlopen waarbij er goed rekening is gehouden met mijn privesituatie. Verder is de communicatie altijd soepel verlopen met Tecson.
Pegah
Tecson zorgt voor gevarieerd werk en meerdere opdrachtgevers, ik mag iemand coachen om Planner te worden en daarnaast capaciteit leveren bij een Gemeente. Zo is er genoeg afwisseling en houdt het werk mij scherp.
Hans Aarts
Ik kwam via online research bij Tecson op gesprek terecht, waarbij ik een goed en positief gevoel bij het bedrijf kreeg. Van het een kwam tot het ander en kwam ik in dienst bij Tecson!
Danny Ribeiro
© 2024 Tecson | Gerealiseerd door ByYourSite | Concept en ontwerp door Buenaparte